
پورنوگرافی در یوتیوب! 2 نکته درباره الگوریتم یوتیوب | چرا بعضیا نجات پیدا میکنن و بعضیا نه؟
سوالی که این روزها زیاد بهش برمیخورم اینه که “چرا بعضیها از محتوای ممنوعه در یوتیوب نجات پیدا میکنن و بعضیها نه؟” برای بررسی این موضوع، توی مقاله پورنوگرافی در یوتیوب! 2 نکته درباره الگوریتم یوتیوب | چرا بعضیا نجات پیدا میکنن و بعضیا نه؟ با یوتیوبولوژی همراه باش.
تو این مقاله میخواهیم الگوریتم یوتیوب رو بررسی کنیم و ببینیم چرا بعضی ویدئوهای جنسی از فیلترهای این پلتفرم عبور میکنن و چرا بعضیها نه. در این مسیر نکاتی میگیم که هر کسی که توی یوتیوب محتوا تولید میکنه یا میخواد وارد این فضا بشه، باید بدونه.
توجه: این مقاله دارای تصاویری هست که مناسب افراد زیر 18سال نمیباشد.

هشدار
پورنوگرافی در یوتیوب! 2 نکته درباره الگوریتم یوتیوب | چرا بعضیا نجات پیدا میکنن و بعضیا نه؟
آنچه در این مقاله میخوانید
مشاهده ویدئو
اگر خارج از ایران هستید یا از فیلترشکن استفاده میکنید، ممکن است سرعت بارگذاری ویدئو کاهش پیدا کند. برای رفع این مشکل، میتوانید فیلترشکن خود را خاموش کنید یا ویدئو را مستقیماً در یوتیوب ببینید.
پورنوگرافی در یوتیوب!
همین الان در یوتیوب واژه های ممنوعه رو سرچ کنید!
(Se-x، Se-x Po-rn)
(سکس جدید)
دکترای تقلبی با محتوای جنسی در یوتیوب فارسی!
با یه سرچ ساده تو یوتیوب فارسی، میتونید به چنلهایی برسید که محتواهای جنسی خیلی صریح رو با عنوانهایی مثل “آموزش”، “مشاوره زناشویی” یا “سکستراپی” منتشر میکنن. جالبتر اینکه خیلی از این چنلها خودشون رو ماما، پزشک یا سکستراپیست معرفی میکنن، اما هیچ نشونی از مدرک، کد نظام پزشکی یا حتی یه راه ارتباطی رسمی ازشون نمیبینیم که بشه صحت ادعاشون رو بررسی کرد.
درآمد دلاری یوتیوب قطعا وسوسهکنندهست، ولی وقتی یه نفر ادعای پزشکی داره و وارد حوزهی جنسی میشه، طبیعتاً انتظار میره که هدفش جذب مراجعهکننده واقعی باشه، نه فقط ویو گرفتن. اما متأسفانه تو تمام مواردی که بررسی کردم، هیچ کدوم از این چنلها حتی یه پل ارتباطی هم برای مخاطب نذاشته بودن…

سکستراپیست یا یوتیوبر؟
مشکل محتوای بزرگسالان است؟
رابطه جنسی یکی از نیازهای اساسی و طبیعی انسانهاست که حتی در بقای نسل انسان نقش حیاتی داشته. اگه بخواهیم این واقعیت رو انکار کنیم، نهتنها از اهمیتش کم نمیشه، بلکه برعکس، نیاز داریم بیشتر در موردش صحبت کنیم، بهویژه با توجه به فراگیر شدن صنعت پورنوگرافی و گسترش آموزشهای اشتباه که میتونه پیامدهای خطرناک و مخربی برای جامعه به دنبال داشته باشه.
اما سوال اصلی اینه: آموزش باید از کسی باشه که سالها تحصیل و مطالعه در این زمینه داشته یا کسی که فقط خودشو پزشک میدونه و دنبال جذب ویو و درآمد دلاری از یوتیوبه؟
نکته مهم درباره قوانین یوتیوب
یوتیوب بهطور واضح و صریح اعلام کرده که هرگونه محتوایی که با هدف لذت جنسی بارگذاری بشه، از پلتفرم حذف خواهد شد و چنل خاطی اخطار دریافت میکنه.
اما نکته اینجاست: به زبان ساده، اگر حداقل 3 ویدئوی پورن یا جنسی با هدفی جز آموزش (طبق شرایط خاص یوتیوب) در چنل شما آپلود بشه، چنل شما حذف میشه و دیگه نمیتونید با همون اکانت ویدئوی جدید آپلود کنید.
اما سوال اصلی اینجاست که
چرا یوتیوب کاری نمیکند؟
پاسخ این سوال به پیچیدگی سیستمهای نظارتی یوتیوب و همچنین الگوریتمهای آن برمیگرده. در بسیاری از مواقع، محتوای جنسی که بهطور غیرمستقیم در قالب آموزشهای زناشویی یا سکستراپی قرار میگیره، از نظر یوتیوب ممکنه جزو محتوای آموزشی تلقی بشه. همچنین، این سیستمها همیشه نمیتونند بهطور دقیق و 100 درصدی تشخیص بدن که محتوای خاصی واقعاً در دستهبندی «آموزش» قرار داره یا نه. برای همین هم یوتیوب در پاین ویدئوها بخشی برای ریپورت قرار داده و از کاربران خواسته در صورت مشاهده محتوایی که مناسب این پلتفرم نیست، آن را ریپورت و گذارش دهند.
آموزش ریپورت در یوتیوب
در صورت تمایل، ویدئوی آموزش ریپورت ویدئوهای خلاف قوانین در یوتیوب، در ادامه آمده است
یوتیوب همیشه میبینه، حتی اگه چیزی نگه!
یکی از بدترین اشتباههایی که ما یوتیوبرها ممکنه مرتکب بشیم، اینه که از قوانین یوتیوب تخطی کنیم فقط چون بقیه هم این کارو کردن و هنوز مشکلی براشون پیش نیومده. اما یه چیزو فراموش نکنیم: ما فقط اون چنلهایی رو میبینیم که 1- هنوز حذف نشدن و 2- تونستن ویو بگیرن. پس نمیدونیم چند هزار چنل مشابه، قبل از اینکه به چشم ما برسن حذف شدن…
اگر چارچوبهای اخلاقی و ارزشهات اجازه میده بری سمت محتواهای جنسیِ شدید، خب انتخاب خودته. ولی اگه نه، شدیداً پیشنهاد میکنم طبق قوانین یوتیوب حرکت کنی. امروز خودتو با دیروزت مقایسه کن، نه با کسی که شاید فردا دیگه توی یوتیوب نباشه… و به کاری که انجام میدی ایمان داشته باش.
حرف اخر
یوتیوب روزانه میزبان صدها میلیون کاربر فعاله که بخشی از اونها رو کودکان تشکیل میدن. وجود ویدئوهای جنسی بدون محدودیت سنی، صرفاً برای گرفتن ویو بیشتر، به این بچهها آسیب میزنه. متأسفانه نه یوتیوب میتونه همه چنلهای خاطی رو سریع شناسایی و حذف کنه، نه دولت جمهوری اسلامی توان کنترل درستِ این پلتفرم رو داره.
در این شرایط، ما آدمهای عادی دو تا کار میتونیم انجام بدیم:
نریم سمت موضوعاتی که یوتیوب روش حساسه و ممکنه باعث بسته شدن چنلمون بشه.
اگه ویدئویی دیدیم که مغایر با قوانین یوتیوبه، مخصوصاً اگه روی کودکان تأثیر منفی میذاره، اون رو ریپورت کنیم و به یوتیوب برای بهتر شدن فضا کمک کنیم.